Select Page

Foto: Oscar Camps (@campsoscar)

 

Benvolguts veïns,

Desde la nova junta de l’AAVV de La Rierada us volem informar sobre les publicacions i declaracions aparegudes aquesta setmana als mitjans de comunicació i a les xarxes socials en relació a la possible acollida de menors (refugiats i menors estrangers no acompanyats) a la casa de colònies de Can Santoi. Es per això que us traslladem com ha estat aquesta setmana i com es troba aquest tema a dia d’avui.

Dilluns i dimecres ens van convocar a una reunió informativa per explicar-nos el pla de l’Ajuntament, la Generalitat i altres entitats per dur a terme una prova pilot d’acolliment puntual donada l’emergència per l’arribada de refugiats al nostre país. Ens van demanar discreció i es van comprometre a fer una jornada de portes obertes a Can Santoi per informar a tot el veïnat del Pla que ja tenen pràcticament negociat i tancat. Aquesta jornada informativa per tots els veïns probablement es farà la próxima setmana. També ens han assegurat que aquesta acció no te res a veure amb el grup que va venir l’estiu passat a la casa de colònies i que la seguretat i control del grup de 20 menors estarà absolutament garantida. Us mantindrem informats de quan i com s’organitzarà aquesta sessió informativa on tots podrem aclarir dubtes sobre aquest tema.
D’altra banda i com suposareu, aquest afer afecta a la programació d’actes de la Festa Major. Desde la comissió de festes de la junta ho tenim tot gairebé enllestit però hem d’esperar esdeveniments per saber perfectament com distribuïm els espais per fer tot el que volem fer.
Us mantindrem informats de qualsevol novetat i no dubteu que  defensarem els interessos de l’Associació i del veïnat el millor possible.

Salutacions,

La Junta