Select Page

FOTO: Associació de Veïns La Rierada

Aquesta tarda a les 20h representants de l’Ajuntament de Molins de Rei i d’altres entitats gestores implicades respondran a les preguntes dels veïns del barri de La Rierada sobre l’arribada imminent de menors d’entre 12 i 17 anys a la casa de colònies de Can Santoi. Aquesta prova pilot la promou la Direcció General d’atenció a la Infància i l’adolescència (DEGAIA) i consisteix en acolliments puntuals i temporals de menors forçats a emigrar, refugiats i menors no acompanyats.

Donada l’emergència existent al nostre país pels fluxes migratoris, Molins de Rei vol afegir-se a aquest tipus d’iniciatives per fer bo d’una vegada el lema #VolemAcollir, tants i tants cops reclamat per la ciutadania i amb compromisos signats pels estats responsables de fer-se’n càrrec.

Des de l’Associació de Veïns de La Rierada donem ple suport a la iniciativa sempre que els residents del barri estiguin absolutament informats de cadascun dels passos que es duguin a terme i amb aquest motiu s’organitza la sessió informativa d’aquesta tarda. El nostre objectiu final és i serà, en la mesura de les nostres possibilitats, ajudar a aquests menors i a les persones que duran a terme aquest projecte.

L’acte es farà a la Casa de Colònies de Can Santoi a la Rierada amb el títol “Ningú es il·legal”. Es molt important que els veïns i veïnes ens impliquem i aprofitem aquesta oportunitat.

Us esperem, perquè es cosa de tots i totes.